Салат щітка для схуднення

28 лютого, 2012


Очищення кишечника дуже часто сприяє тому, що вага людини в середньому зменшується на пару-трійку зайвих кілограмів. Дану процедуру рекомендується виконувати час від часу, так як кишечник засмічується різними шлаками, токсинами і шкідливими речовинами. В якості основного продукту для очищення можна використовувати чудовий салат «щітка» або «мітелка». Цей салат, крім того, що допомагає в боротьбі із зайвими кілограмами, вважається неймовірно корисним продуктом харчування.

салат щітка для схуднення

Основу салату щітка складають овочі і фрукти, які не обробляються термічним способом. Отже, даний продукт являє собою лише суцільні вітаміни. Салат щітка є відмінним засобом для виконання розвантажувальних днів.

Також, вживаючи цей продукт, можна повернути собі фігуру, яка була до пологів. На сьогоднішній день відомо кілька варіантів приготування цього салату. Ефективність всіх цих варіантів буде однаковою.

Варіант № 1 салату щітки для схуднення

Слід взяти порівну моркву, капусту і буряк. Також буде потрібно зелень, в якості якої може виступати петрушка, цибуля, кріп. Капуста і зелень дрібно нарізають. Сира морква і буряк натираються на тертці. Потім всі продукти перемішуються і заправляються лимонним соком.

Для соковитості в салат рекомендується додати трохи води. Тепер салат слід на 30 хвилин поставити в холодильник.

Через півгодини салат слід заправити оливковою олією і можна їсти.

Варіант № 2 салату щітки для схуднення

На великій тертці слід натерти буряк, моркву і капусту. Капусти повинно бути більше, ніж інших овочів. Шинкувати овочі необхідно перемішати і м’яти руками до того моменту, поки не з’явиться сік.

Потім у страву додається рослинне масло (крім оливкової), трохи соку лимона і чорнослив, який слід попередньо розмочити і дрібно нарізати. Не можна такий салат солити. Краще за все такий салат вживати замість вечері.

Варіант № 3 салату щітки для схуднення

Нам потрібно три морквини, одна молода буряк, цибулина, два твердих кислуватих яблука. Все це ретельно миється, чиститься і нарізається дрібною соломкою. Потім всі інгредієнти перемішуються. У рівних кількостях варто взяти чорнослив і курагу. Приблизно береться половина склянки. Спочатку ці інгредієнти треба помити, потім чорнослив слід залити окропом.

Якщо курага висушена дуже добре, її також слід розпарити. Після того, як чорнослив і курага охолонуть, їх слід дрібно нарізати і додати до нарізаним продуктам. У салат також слід додати жменю граната і журавлини. Все це слід змішати і заправити малою кількістю нежирного майонезу.


Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Методи схуднення