А ви практикуєте монотрофное сироїдіння?

14 червня, 2012


монотрофное сироеденіе_monotrofnoe syroedenie Монотрофное сироїдіння – це, в певному сенсі, наступний етап людей, які вже практикують сироїдіння певний час.

Хоча, може і є люди, які відразу починають с »просунутого курсу».

Для тих, хто поки ще не знає, що це взагалі таке і як це виглядає на практиці, скажу наступне, особливо не вдаючись в точне визначення вікіпедії.

Монотрофное сироїдіння – це прийом їжі одного виду без змішування з іншими

Щоб знову таки, не бути схожим на енциклопедію, в якій тільки теорія – напишу трохи своєї практики. Наприклад, у мене такий вид харчування протягом дня може виглядати так.

Вранці з’їдаю пару яблук, через пару годинок – пророщену пшеницю, ще через 1-2 години – огірки, і т.

д. При цьому воду вживаю маленькими ковтками багато разів на день.

Правда, води в цілому за день виходить випивати не більше 0,6 – 0,7 літра. Більше просто не хочеться. Хоча завжди буває по різному. Все залежить від того, що організм просить. З цього приводу можете дізнатися інші відгуки сироїдів, як у них з цим справи.

Ще, хотілося б додати, що як тільки я повністю перестав набивати свій шлунок їжею, яка пройшла термічну обробку – зауважив наступну картину. Вранці в обов’язковому порядку у мене повинен бути з’їденим який – небудь, бажано соковитий, фрукт.

Якщо ж не з’їдав першою фрукт, а що – то інше – то через годинку – інший починаю відчувати певний стан, ніж те схоже на машину, якій не дали повноцінного палива. При цьому, монотрофное сироїдіння виходить самим природним чином.

Коли з’їдаю вранці фрукт (а краще два або кілька одного виду) – апетит пропадає на деякий час. А потім, вже опеньків ем той же фрукт або починаю включати що – то інше.

Також, про монотрофное сироїдіння до і після практик такого харчування – зі свого досвіду і спостережень можу висловити пару позитивних моментів. Поки ще повністю не перейшов на такий раціон, може і не перейду зовсім, – тому зараз його практикую час від часу.

Найчастіше прислухаюся до свого організму, і він мені сам підказує, коли це робити. Це може бути кілька днів поспіль, а може і раз на три тижні.

У будь-якому випадку, коли починаю практикувати саме монотрофное сироїдіння – їжа в організмі проходить і засвоюється легше, ніж коли заважаю два види продуктів або більше.

Наприклад, це виглядає наступним чином. З’їдаю корисну диню, а потім, в догонку, відразу з’їдаю, не менш корисні сливи – відчуваю, що перетравлюється ця суміш довше. А коли з’їдаю диню і хоча б через годинку ті ж сливи – результат вже інше.

Тяжкості в цьому випадку взагалі не відчувається. Пробував практикувати монодієту з різними продуктами – всі результати позитивні. Єдине – обов’язково необхідно вибирати більше продуктів, які знаходяться в благості. В доброти це ті, які не тільки насичують твій організм, а ще й насичують тонкі тіла позитивною енергією.

Крім цього, також необхідно враховувати і час прийому їжі. Наприклад, фрукти рекомендується вживати вранці і в пік сонячної енергетичної активності. Овочі ж, рекомендую їсти на обід, або у вечірній час. Тільки не сильно пізно. Приблизно до 20:00.

І ще хотілося б сказати про монотрофное сироїдіння і проміжки між прийомами їжі. Кожен продукт в нашому шлунково – кишковому тракті засвоюється по різному. Виходячи з цього, проміжок між прийомами може коливатися від півгодини до декількох годин.

Тут бажано, щоб Ви самі прислухалися до свого організму, так як він у Вас індивідуальний. Чим більше у Вас буде період відмови від оброблених температурою продуктів – тим сильніше Ви навчитеся розуміти і слухати Ваш організм.

В результаті, для мене монотрофное сироїдіння – це як наступний крок на шляху до здоров’я і гарного самопочуття. А що відбувається на практиці у Вас?

Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Раціон харчування