Імбир корисні властивості

14 червня, 2012


имбирь_полезные_свойства_imbir'_poleznye_svojstva Зараз ми почнемо вивчати імбир корисні властивості якого будуть розглянуті в хорошій збірці статей на цю тему.

Розуміючи, що навіть у двох статтях не вийде викласти всі думки, якості і вплив на наш організм цієї рослини, поступово буде написано, думаю, мінімум 7 – 8 повноцінних статей на цей рахунок.

Тому, той хто жадає отримати багато інформації і всі подробиці – Ви прийшли туди, куди треба.

Ну, і, щоб не затягувати з вступом, пропоную вже починати …

Імбир корисні властивості

В силу нашої досить активного життя, не завжди виходить стежити за своїм раціоном і правильно його підтримувати. А в деяких випадках, у людей просто відсутня взагалі розуміння правильного і розміреного харчування, і їх харчування відбувається часто досить хаотично.

В результаті чого, йде часткове або постійне (хронічне) розлад травлення, з усіма витікаючими звідси наслідками. До чого це все було сказано, можете запитати Ви?

З – за того, що це сьогодні досить актуальна тема, імбир як раз і допомагає нам налагодити функції нашого травлення. Так, ця рослина – природне і природне засіб для поліпшення функції нашої травної системи.

Це пояснює східна медицина, аюрведа. Вся справа в тому, що перетравлювання їжі в нашому шлунково – кишковому тракті – це не тільки чисто фізичний процес, де протікають хімічні реакції або відбувається взаємодія молекул.

Це теж є, але, все трохи глибше. Суть така, що досить серйозно на наш процес переробки їжі надають тонкі енергії, які в східній медицині називають вогнем травлення. Ви й самі могли неодноразово його відчувати.

Наприклад, коли у Вас з’являється почуття голоду, а також почуття, коли, начебто, починає «підсмоктується» в шлунку – це і є вплив цієї тонкої сили. І, якщо ця енергія буде слабкою – як перетравлювання, так і засвоєння їжі буде завжди проходити мляво і без особливого ефекту.

Здається, мене трохи понесло, і я знову почав відхилятися від теми нашої розмови. Треба з цими штучками зав’язувати :) До чого ж я це все підводжу? Тому, саме імбир, як їстівний овоч, здатний природним чином розпалити в нашому організмі сили, що сприяють хорошому засвоєнню і перетравленню їжі.

Для цього, можна просто натерти на тертці або нарізати дрібними шматочками грам 10 – 15 цієї рослини і їсти хвилин за 8 – 10 хвилин до основного прийому їжі. Але, якщо Ви раніше це не практикували, що швидше за все, тоді починайте з малого.

Для цього Вам вистачить буквально 3 – 5 грама. І, з часом, поступово збільшувати кількість. А для того, щоб їсти імбир в чистому вигляді не здалося Вам занадто сумним заняттям – можете посипати маленькою щіпкою солі.

Але, все ж, рекомендую обходиться без цього. А ще, чим ретельніше й довше Ви будете пережовувати – тим сильніше внутрішній вогонь буде активізуватися. А ще, якщо у Вас є реальні проблеми з шлунком, можна робити наступний лікувальний напій.

Взяти грам 200 ананасового соку, додати туди трохи – трохи перемеленого перцю (чорного), а також щіпку імбиру. І, такий напій пити протягом дня за 30 – 40 хвилин до їди. При цьому, в такі дні не рекомендується багато їсти.

На завершення цієї статті хочу зауважити, що імбир корисні властивості ми тільки – тільки почали розглядати, має набагато більше значення в нашому харчуванні, ніж здається на перший погляд. Тому, частіше заходьте на , щоб дізнаватися про нього останню актуальну інформацію.

Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Раціон харчування