5 основних причин, чому для нас корисний фрукт лайм

14 червня, 2012


фрукт_лайм_frukt_lajm Друзі, і знову я хочу Вас порадувати, тому що сьогодні ми будемо подробненько розглядати фрукт лайм. Чудова новина, чи не так?

Той, хто зайшов на «наш карнавал» вперше, ще не до кінця усвідомлює, чому раптом, стільки радості на, здавалося б, пустому місці.

Постійний читач відповість, що протягом цілого місяця я студіював і детально аналізував все, що пов’язано з різними складовими крові.

Відповідно, всі висновки викладав на блозі, який тепер в досить великому обсязі містить інформацію про цю важливу складову нашого організму.

Цим те, злегка і приївся …

Але, як говориться, ще не все втрачено, і тепер будемо відновлювати справедливість минулої репутацію блогу про харчування, так як ще не так давно читач міг двічі на день спостерігати вихід нових статей про: манго, курагу, родзинки, екзотичний лічі і інші. Але, щоб мої думки мене знову не понесли – приступимо.

Чим для нас корисний фрукт лайм

Найперше, про який Ви, швидше за все, ще не знаєте, – це те, що деякі сполуки цього плоду є природними афродизіаками. Але, це не означає, що Ви повинні постійно мазати соком цього фрукта або жувати його постійно тільки для того, щоб привернути увагу протилежної статі.

Тут необхідно діяти більш розсудливо. Близько 5 грам соку доданих в салат, напій (не гарячий чай або кава) самі дадуть про себе знати в «потрібний Вам момент». Друге, що можна сказати про фрукт лайм – це його здатність зігрівати організм.

Так, якщо Вам постійно холодно або на дворі зараз, як кажуть, – не травень місяць – можете по чуть – чуть додавати його в харчування. При цьому, Ви можете використовувати або тільки сік, якщо Вам так більше подобається, або всі частини фрукта, включаючи шкірку.

Наприклад, дрібно нарізаний або перемелений на м’ясорубці разом зі шкіркою він може сміливо бути доданий в ті ж салати, фреші, свіжовичавлені соки, різноманітні страви, включаючи картоплю. Для прикладу скажу, що його разом з фініками, медом та іншими компонентами додають в торти та десерти без усякої додаткової обробки.

Він надає їм якусь кислинку. Що – то я вже плавно перейшов до третього гідності … Отже, друге гідність – здатність зігрівати організм зсередини, за рахунок того, що він володіє кислим смаком. Це вже давно було доведено східній наукою, назва якої – аюрведа.

А третє, про що ми сказали – це застосування для різноманітності смакових якостей в різних стравах. Четвертим перевагою є лікувальний вплив. Так, якщо у Вас, або у ваших близьких блювота – Ви можете пом’якшити це далеко не приємний процес.

Для цього в склянку чистої води додайте 8 – 10 крапель соку лайма, а також трішки (не більше половини чайної ложки) цукру і зовсім трохи – трохи соди (вона повинна бути питною і її не повинно бути більше, ніж чверть чайної ложки ). В цілому, все це швидко й акуратно змішуєте і даєте випити страждає.

І, нарешті, ще одна перевага – це здатність соку лайма покращити наше травлення і апетит.

Але, важливо розуміти те, що бажано його використовувати в комплексі і імбиром. Така «пекуча суміш», якщо її почати застосовувати кожен день, протягом тижня здатна добре нормалізувати роботу травлення.

Для цього, за 10 – 15 хвилин перед їжею змішайте трохи – трохи (5 грам) імбиру з такою ж кількістю фрукта лайм і з’їжте. ©

Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Раціон харчування