Чому переходячи на сироїдіння сіль, як добавка, втрачає всякий сенс?

14 червня, 2012


сироїдіння соль_syroedenie sol' Чому – то, коли люди переходять на сироїдіння сіль , як харчова добавка втрачає свій сенс.

Тому, давайте розберемо: яка є користь цієї самої добавки і чи є в ній який – то сенс?

речі, не тільки сироїди, а ще й багато вегетаріанців, та й просто людей, які стежать за своїм раціоном перестають вживати сіль.

Давайте розберемо, чому ми взагалі почали додавати в свій раціон, як називають у народі «білу смерть»? Вся справа в тому, що потрапляючи на наші нервові закінчення, якими пронизаний весь мова – сіль виступає як їх збудник, і тому, ми і відчуваємо, що їжа стає з – за цього смачніше.

Щоб було все зрозуміло, нервові закінчення – це наші смакові рецептори, які у стравоманів сильно притуплені. Тобто перша причина вживання – це просто смакова добавка.

А з – за того, що ті, хто перейшов на сироїдіння сіль, як підсилювач смаку, відчувають набагато сильніше – з меню сироїда цей продукт просто відвалюється сам по собі. Просто відбиває бажання її додавати. Та й у тих, хто почав їсти здорову їжу теж виявляються таке ж відношення.

Тепер давайте розглянемо, ніж у практикуючих корисне харчування і сироїдіння сіль може бути корисна для організму. Хочу зауважити, що ще в колишньому Радянському Союзі, в Московському інституті харчової промисловості проводили дослідження, де показали, всю принадність цієї добавки.

Суть експерименту полягала в тому, що піддослідним людям давали строго певну кількість «білої смерті», а потім вивчали, як вона поширюється по організму.

Вчені та фахівці інституту були сильно здивовані тому, що практично вся сіль, яка вживалася – виходила з організму через видільну систему і потові залози. А в організмі не засвоювалася.

В той момент, фахівці прийшли до висновку, що з’єднання NaCl повноцінно може засвоюватися тільки з овочів та інших натуральних продуктів харчування. Добутий ж NaCl, який продається в магазинах просто проходить через весь наш шлунково – кишковий тракт і організм без зупинок.

Мало того, що практикують сироїдіння сіль не дарма викреслюють зі свого раціону. Дуже цікаві спостереження були проведені за хімічним реакціям в нашому шлунку.

Справа в тому, що коли синтетичний NaCl потрапляє в наш шлунок – він утворює сполуку, яка є потужним антибіотиком. Такі сполуки починають вбивати в шлунку як погану так і хорошу мікрофлору.

Це добре, коли починають гинути паразити, але, разом з паразитами можуть розкладатися і корисні ферменти травлення. Ті ж, хто згадує сироїдіння до і після вживання NaCl – розповідають про помітні зміни.

Так наприклад, деякі сироїди по початку ще додають в продукти харчування цю добавку. А потім, коли відпадає потреба балувати рецептори смаку – залишають добавку і розповідають, що починають відчувати більше смакової гами в інших продуктах взагалі без жодних підсилювачів.

приходить розуміння, що ця добавка несе тільки шкоду сироїдіння. Це можу також підтвердити і по своєму особистому досвіду. Тому, якщо Ви практикуючи сироїдіння сіль поки ще боїтеся виключити зі свого раціону – просто задумайтеся: а чи треба Вам ця біла добавка?

Коментуйте, а також дивіться повчальний мульт:


Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Раціон харчування