Правильне вживання волоських горіхів і не тільки

14 червня, 2012


вживання волоських орехов_upotreblenie greckih orehov Безумовно, кожен з нас знає, що вживання волоських горіхів корисно для організму в будь-якому віці.

При цьому, їх можна використовувати не тільки, щоб підвищувати чоловічу силу або запаси білка в організмі.

Також їх можна використовувати і в лікувальних цілях. Про цінність і користь горіхів можна знайти багато інформації. Тому, зараз ми більше поговоримо, про їх правильне вживання, що дуже важливо розуміти.

Особливо, горіхи корисні для тих, хто перейшов на сироїдіння або на вегетаріанство. Далеко не всі знають, що кушая волоські або будь-які інші види горіхів, наприклад ситний кешью, – можна взагалі не отримувати від них користі для організму.

Давайте розберемося, які причини того, що ти їси, а користі не відчуваєш. Вся справа в захисній шкірці будь-якого горіха. Не тієї, шкаралупі, що ми спочатку розбиваємо, а в тій, що покриває серцевину. Перебуваючи в природі – це плід виробив захист від гризунів та інших.

Вкрита захисною плівкою, серцевина при попаданні в шлунок людини або будь-якої тварини важко засвоюється.

І, при незнанні тонкощів природного захисту, вагома частина того, що ми з’їли – просто проходить транзитом через наш організм.

Це стосується і фундука, і фісташок, а також і будь-яких інших продуктів харчування. І який тоді сенс практикувати здорове правильне харчування, якщо все що ми будемо їсти буде просто «виходити» не затримуючись.

Виходить, що ця захисна шкірка, зводить нанівець вживання волоських горіхів людиною. Безумовно, цей продукт відноситься до милостивому, тому навіть так засвоюється нашим організмом. Правда, відсоток засвоєння набагато знижений.

І Ви, напевно, помічали, що коли З’їш грам 100 – 200 волоських в сухому вигляді – через час настає важкість у шлунку. А тяжкість в шлунку не підходить для тих, хто практикує правильне і здорове харчування. Але, якщо вже тяжкість в шлунку з’явилася – то свіжа ягода ірга може допомогти подолати, буває нестерпні, відчуття в шлунку.

Як же зробити так, щоб горіхи добре засвоювалися в нашому організмі? Є один вихід. Ми можемо обдурити їх, і зробити так, що в нашому раціоні вони були максимально корисними і давали нам енергію.

Ми можемо начистити їх в тій кількості, що ми хочемо з’їсти і покласти в воду на 12 – 24 години. Біологія «твердого» почне підказувати йому, що він потрапив у хорошу вологість і можна запускати процес росту і розвитку.

За час перебування у воді захисна шкірка втрачає захисні властивості, і після цього їх можна сміливо їсти з максимальною користю. Також, візьміть до відома і те, що таким чином ми можемо оживити і різного роду бобові рослини, які дуже корисні після пророщування

З особистої практики хочу зауважити, що після того, як серцевини побудуть у воді певний час – вживання волоських горіхів стає набагато приємніше. Пропадає гіркота і вони стають більш м’якими.

Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Раціон харчування