сухофрукти сироїдіння

14 червня, 2012


сухофрукти сироеденіе_suhofrukty syroedenie Рано чи пізно, в кожного сироїда дозріває запитання: «Якщо вживати сухофрукти сироїдіння буде повноцінним чи ні»?

Це спірне питання, і відповідь на нього залежить від того, як ці фрукти сушили.

Наприклад, ще не так давно, люди сушили фрукти викладаючи їх на сонці, де вони природним чином висихали.

У виробничих масштабах, це відбувається з використанням величезних печей, куди ще й до всього додають отруйну речовину – сірчистий газ, щоб кінцевий продукт краще зберігався. Також, для кращого зберігання на виробництві сухофрукти обробляють сорбінової кислотою.

Після такої обробки бажання купувати різні сушки відпадає. У виробничих печах, температура сушіння далеко перевищує 37 градусів, а це вже не прийнятно для сироїда. А якщо вже зазирнути в минуле, то сухофрукти дуже широко використовували в якості їжі в усі часи.

Тому, якщо Ви любите сухофрукти сироїдіння цьому не перешкода. На що хочеться більше звернути Вашу увагу, так це на те – чим засушені фрукти корисні взагалі. Почнемо з того, що в різного роду сушках зберігаються природним чином вітаміни і різні елементи.

Нехай їх буде менше, ніж в живих, але, взимку це незамінне джерело додаткових вітамінів, необхідних кожній людині. Плюс до цього, в сушках природним чином зберігаються фруктоза і глюкоза, що є потужним енергетичним підживленням для будь-якого організму.

Так що ті сироїди, хто любив або в глибині душі ще любить різні цукерки та солодощі – більшість засушених фруктів – відмінна альтернатива цукеркам. Вживаючи сухофрукти сироїдіння буде Вам приносити тільки користь для організму.

Це можна стверджувати тому, що навіть якщо з’їдати трохи кураги або родзинок – це забезпечить Вас добовою нормою калію та інших корисних речовин.

Єдине, що необхідно враховувати – це навчитися правильно вибирати сушіння або готувати їх самому.

Далеко не кожен з нас може бути до кінця впевненим у тому, як саме заготовлювали сушені банани, цукати, інжир, фініки і т.д. А ось сушені груші, курагу, родзинки – ми можемо знайти справді без зайвої термічної і хімічної обробки.

А якщо людина вже глибоко відчув на собі сироїдіння до і після – можна навчиться самому розрізняти де є небезпечні сушки, а де дійсно корисні.

Можна, звичайно, купувати на ринку «заморські» солодощі, але, для цього необхідно дуже добре знати людину, яка займається їх постачанням.

А якщо підходити чесно і ближче до реальних умов сьогодення – кушая заморські сухофрукти сироїдіння може у Вас бути не зовсім повноцінним, тому що виробник в першу чергу женеться за прибутком, а не за натуральністю. Виходить, що ми навіть можемо отримувати шкоду сироїдіння, якщо будемо їсти напхані різною хімією засушені смакоту.

Єдиний вихід – наше чудове село, де люди ще не забули силу сушених фруктів і заготовляють яблука, груші, ягоди, а деякі і вишні, курагу у великій кількості.

У будь-якому випадку, правильно приготовані сухофрукти сироїдіння сприймає як 100% натуральний продукт, в якому взагалі немає хімії. Так що, приємного апетиту. А – а – а … зовсім забув. Вам ще в подарунок тлумачний ролик про те, як навчиться їх вибирати і розпізнавати не якісні поставки:


Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Раціон харчування