Корисні властивості молочного тибетського гриба

26 липня, 2012


Корисні властивості молочного тибетського гриба Молочний гриб був привезений з Тибету. Зробив це невідомий російський купець, хворий на рак. Саме за допомогою цього унікального рослини він і вилікувався.
Пізніше була з’ясовано, що тибетський молочний гриб і його властивості, так довго приховувані ченцями Тибету, можуть допомогти і при інших захворюваннях. Наведемо короткий їх список, це:

-Алергія;
-Гіпертонія;
-Серцево-судинні захворювання;
-Хвороби печінки, жовчного міхура;
-Гастрити , виразки, коліти та інші хвороби шлунково-кишкового тракту;
-Рак (Предначальной стадія і профілактика);
-Цукровий діабет інсулін не залежний;
-Хвороби нирок;
-Захворювання дихальної системи ( астма, бронхіт, пневмонія, туберкульоз);
– артрити і артрози;
-Хвороби інфекційної етіології.

Так що, як бачите, корисні властивості молочного тибетського гриба використовуються з тих пір цілком активно і виліковують людину від більш, ніж 100-та захворювань. Кефір, отриманий закваскою молочним грибом, визнаний медиками самим потужним, натуральним і безпечним антибіотиком.

Кефірна закваска очищає організм від токсинів і шлаків, остаточно виводить залишки ліків і продуктів їх розпаду (залишки антибіотиків, які тривалий час зберігаються в організмі, дуже негативно позначаються на спадковості). Вона виводить з організму пісок, розчиняє камені жовчного міхура, нирок і сечового міхура. Вичищає всі отрути, солі, токсини, гнильні кислоти, радіонукліди, солі важких металів. Закваска допомагає відновити мікрофлору шлунка і кишечника, живить клітини.

Молочний гриб і його лікувальні властивості використовують для лікування серцево-судинної системи і атеросклерозу, гіпертонічної хвороби та хронічних захворювань. При регулярному прийомі закваски нормалізується обмін речовин, підвищується імунітет. Прийом сквашеного молока буде особливо корисний людям на дієті або приймають антибіотики. Закваска, потрапляючи в організм, розщеплює жири до амінокислот, тим самим зникає проблема ожиріння, гіпертонії, хвороби печінки, підшлункової залози та цукрового діабету. Вона має потужний антиалергенне дію, знімає запальні процеси в організмі.

Застосування

Молочний гриб необхідний у момент реабілітації після важких захворювань. Після прийому великої кількості медикаментів, необхідно підтримати мікрофлору в шлунково-кишковому тракті і додатково вивести з організму залишкові продукти фармпрепаратів.

* Зміцнення імунної системи після перенесених операцій, тяжких захворювань і в період епідемій.

* Для лікування шлунково-кишкового тракту (виразки, гастрити, коліти), серцево-судинної системи, атеросклерозу , хвороби нирок і печінки, жовчного міхура і т.д.

З метою омолодження організму, шкіри, волосся. У косметичних цілях настій гриба також знайшов широке застосування і популярність.

Молочний гриб, його властивості підвищують сексуальну привабливість, відновлюють “чоловічу силу”.

П’ють кефір за 15 хвилин до їди по одній склянці. Тривалість прийому 20 днів, потім перерва в 10 днів і потрібно повторити курс.

Хімічний склад напою на 100г продукту :

Вітамін А-0, 04-0,12 мг, добова потреба 1,75 мг.
Вітамін В1-0,1 мг, добова норма організму людини приблизно – 1,4 мг.
Вітамін В2 – містить 0,15-0 , 3 мг, норма 1,5 мг.
Каротиноїди-0,02-0,06 мг, в організмі вони перетворюються в вітамін А.
Ніацин (РР) – 1 мг, добова потреба 18мг.
Вітамін В12-0,5 мг, добова норма 3мг.
Вітамін В6-0,1 мг, добова норма 2мг.
каліці-120мг, добова норма 800мг.
Цинк-0,4 мг , добова норма 15мг.
Залізо-0,1-2мг, добова норма 0,5-2 мг.
Йод-0,006 мг, добова норма 0,2 мг.
Фолієва кислота – на 18 -20% більше ніж у молоці.
Дріжджоподібні мікроорганізми
Молочні лактобактерії
Спирт
Ферменти, полісахариди, білки, вітамін Д.

Молочний гриб і його властивості у вигляді кефіру можна використовувати для нормалізації ваги, щоб схуднути, скинути зайві кілограми. Запропонуємо вам зразкове меню, щоб влаштувати розвантажувальний день.

Перший сніданок – випийте склянку кефіру, а потім з’їжте яблуко.
Другий сніданок – склянка кефіру, яблучко і груша.
Обід – склянка кефіру і чорним черствим хлібом.
Вечеря – приготуйте фруктовий салатик з яблука і груші, замість соусу використовуйте тибетський кефір.

На ніч випийте склянку кефіру з додаванням чайної ложки меду.

Секрет дієти полягає у властивостях закваски. Вона відновлюється гормональний фон і обмін речовин, нормалізується мікрофлора, виводяться холестеринові бляшки.

Влаштовуйте такий день 1 раз в тиждень, і ви помітите, як кожен місяць ви будете скидати приблизно по 4-5 кілограм.

Ще кефір надає косметичний ефект. Наслідком
виведення з організму шлаків і токсинів є поліпшення стан шкіри. Додавайте молочну закваску в ванну, наносите у вигляді маски на обличчя і шию. Натирайте шкіру голови і волосся, це попередить випадання волосся, відновити їх структуру, додасть їм здоровий шовковистий вигляд. З часом цілющі властивості молочного гриба відновлять ваше здоров’я, і волосся буде так виглядати постійно.

Важливо правильно доглядати за молочним тибетським грибом. Один раз в добу його необхідно промивати холодною водою і заливати свіжим, теплим молоком. Зберігати краще в глиняному глечику, накритим марлею – адже гриб повинен “дихати”. Не можна тримати його в банку і при денному світлі – він зіпсуватися. Не допускайте контакту грибка з металевими предметами, перемішуйте напій з ним тільки дерев’яною ложкою.

Анна,



Залиште, будь ласка, свій коментар нижче! Нам важливо знати Вашу думку!



Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Статті