Сире варення з агрусу з лимоном

26 липня, 2012


Сире варення з агрусу з лимоном Перекрутити 1 кг агрусу на м’ясорубці, потім також поступите з 1-м лимоном, попередньо видаливши з нього всі кісточки.

Всипте в отриману масу агрусу і лимона 1400-1500 грам цукру, дайте йому повністю розчинитися, потім все перемішайте і відразу розкладіть по банках. Зберігайте варення в холодильнику.

Не звертайте уваги, якщо спочатку маса в банках буде спочатку дуже рідкою. Через пару днів її фортеця збільшиться, і варення почне нагадувати желе.

Це варення дуже смачне і корисне. Їжте його в прикуску з чаєм, намазуйте на хліб, використовуйте для випічки.

Кароліна,



Залиште, будь ласка, свій коментар нижче! Нам важливо знати Вашу думку!



Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.

В категории : Статті